Wij kiezen niet voor de snelste of de makkelijkste weg maar altijd voor de beste was methode die het beste past bij uw ramen en kozijnwerk. 

 

Geen klus is hetzelfde. Verschillende materialen zoals kozijnen van hout, kunststof of aluminium, glas geplaatst met kit, in rubbers, of met roeden, maar ook de ligging, de weersinvloeden, begroeiing, uitlaatgassen, het valgevaar en vele andere factoren in de omgeving bepalen welke wasmethode en welke frequentie het beste resultaat geeft.

 

de voorkeur gaat bij RBNK uit naar traditionele glasbewassing maar voor bijvoorbeeld moeilijk te bereiken ramen, of omdat we uw tuin niet willen beschadigen kan er gekozen worden voor het wassen met  al dan niet verwarmd osmose water en een telewash systeem.

 

Osmose water is gezuiverd water zonder mineralen. Het bestaat bijna uitsluitend uit waterstof en bevat ook veel meer zuurstof dan gewoon kraanwater. Belangrijker nog is dat de H+ en OH- ionen zorgen dat osmose water de eigenschap krijgt om vervuiling op te nemen en af te voeren. Omdat osmose water door een zuiveringsproces geen kalk en zouten meer bevat droogt het glas na een zorgvuldige spoeling ook op zonder strepen of vlekken. Kortgezegd een veilige, goedkopere, en snelle methode met prima resultaat.

 

Wij komen dan ook niet alleen om uw ramen te wassen, wij doen ook ons uiterste best om uw ramen in nieuwstaat te houden of terug naar nieuwstaat te brengen.

 

Glazenwasser Winterswijk. Glazenwasser Groenlo. Glazenwasser Lichtenvoorde. Glazenwasser Achterhoek. 

 

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u hier uw gegevens achterlaten en wij nemen z.s.m. contact met u op.