Schoonmaak onderhoud is natuurlijk een breed begrip en kan op verschillende manieren. Van het uitvoeren van specifieke schoonmaakwensen tot een totaal pakket op maat. Door de eigenschappen en het gebruik van ieder object te leren kennen kunnen wij naast uw specifieke schoonmaakwensen ook tijdig punten van aandacht constateren en eventueel direct aanpakken. Naast het reguliere schoonmaak onderhoud van interieur en sanitair gaan wij graag een stapje verder.

 

Verlichting controle

Goede verlichting is erg belangrijk. Het is sfeerbepalend en draagt ook bij aan de productiviteit. Als wij er toch zijn is het voor ons een kleine moeite om een defecte lamp gelijk te vervangen.

 

Reinigen van raambekleding

Raambekleding is als het ware een magneet voor stof en bacteriën. Het reinigen van uw raambekleding is bij ons dan ook in goede handen en kan eventueel in combinatie met de glasbewassing. Wij maken uw raambekleding waar het mogelijk is vuilafstotend waardoor het ook langer schoon blijft.

 

Dieptereiniging kantines, keukens en sanitaire ruimtes

hygiënisch schone en frisse kantines keukens en sanitaire ruimtes zijn de basisvereisten voor elke professionele organisatie en vormt de basis voor een gezonde werkomgeving. Na verloop van tijd raken onbereikbare en minder zichtbare plekken toch sterker vervuild waardoor bacteriën de kans krijgen zich snel te vermenigvuldigen en makkelijker kunnen verplaatsen. Het is dan ook verstandig om periodiek vloeren, tegels, voegwerk maar bv ook de luchtaanvoer en luchtafvoer kanalen grondig te reinigen.

 

Diepte reiniging tapijt en meubels

Een warme uitstraling van uw bedrijfspand creëert u doormidden van vloerbedekking of gestoffeerde meubels. Vervuilde tapijten en vloerbekleding doen helaas afbreuk aan het imago van uw organisatie en stof en vuildeeltjes zijn ook vaak aanleiding voor gezondheidsklachten. Eenvoudigweg stofzuigen is na langere tijd vaak onvoldoende voor bedrijfspanden en ruimtes die u intensief benut. Periodiek wat specialistische aandacht zorgt voor een schone en gezonde werkomgeving.

 

Specialistisch vloeronderhoud

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel en betonvloeren, vraagt om een professionele aanpak. Vraag RBNK voor specialistisch vloeronderhoud. Enkele voorbeelden van ruimtes die af en toe extra aandacht nodig hebben zijn sanitaire was, kleed en zwemruimten, kantoorruimten, industriële bedrijfsgebouwen, enz enz.

 

Reinigen hardware 

Normaliter is de regel dat tijdens regulier schoonmaak onderhoud kantoor apparatuur niet word aangeraakt. Één druk op een knop of één ontkoppeld kabeltje kan immers voor grote problemen zorgen. Het is echter wel een feit dat bijvoorbeeld een toetsenbord of muis, maar ook een telefoon of de knoppen van een kopieerapparaat een bron van bacteriën kan zijn. Omdat hygiëne natuurlijk erg belangrijk is behoort specifieke reinigen van kantoor hardware bij ons dan ook tot de mogelijkheden.

 

Interieurbeplanting en groenverzorging

Elke bedrijfsomgeving word een stuk gezelliger van gezonde bloemen en planten. Ook dragen ze bij aan een gezonder leefklimaat binnen uw organisatie. Door verkeerde soorten, verkeerde plaatsing of te weinig onderhoud kan het natuurlijk snel veranderen in een troosteloos aanzicht. Wij helpen u graag met de juiste keuze en de verzorging van interieurbeplanting dat perfect past bij uw wensen, de schoonmaak frequentie en de huisstijl van uw bedrijf.

 

Ook voor al het schoonmaak onderhoud aan de buitenkant zoals bijvoorbeeld de glasbewassing of gevelreinigen kunt u natuurlijk terecht bij RBNK totaal schoonmaak onderhoud.

 

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u hier uw gegevens achterlaten en wij nemen z.s.m. contact met u op.