Naast dat ik een gecertificeerde ervaren schoorsteenveger ben is het stoken van een goed vuurtje ook één van mijn hobby's. Vraag dus gerust naar tips en tricks en uitleg over uw kachel om zo schoon mogelijk te stoken en te genieten van een mooi vlammenspel. 

 

Regelmatig reinigen van uw rook kanaal is erg belangrijk voor u en uw omgeving. Bij een schone schoorsteen is het risico op een schoorsteenbrand en CO-vergiftiging kleiner. 

 

Een schone schoorsteen zorgt voor minder fijnstof en schadelijke roetdeeltjes. Dat is beter voor uw gezondheid en het milieu. 

 

Een schone schoorsteen werkt efficiënter en verbruikt minder brandstof, wat een positieve invloed heeft op uw energiefactuur.

 

Tip: ga voor een onderhoudscontract. Met dit contract sluit je een overeenkomst voor het jaarlijks reinigen van uw rook kanaal,  en hoeft u zelf nergens meer aan te denken. 

 

Enkele veegbeurt (1 kanaal) €50.- heeft u 2 of meerdere kanalen die moeten worden geveegd dan kost elk extra kanaal €30.-

 

Schoorsteenveger Winterswijk. Schoorsteenveger Aalten. Schoorsteenveger Lichtenvoorde. Schoorsteenveger Groenlo. Schoorsteenveger Doetinchem. Schoorsteenveger Achterhoek

 

om een afspraak te maken voor het schoorsteenvegen of één van onze andere diensten kunt u hier uw gegevens achterlaten en wij nemen z.s.m. contact met u op.