Soft Wash is een dak en gevelbehandelingsmethode waarbij de chemie het werk doet. Zoals de naam al doet vermoeden zonder het gebruik van hogedruk. Het is de chemie dat uiterst effectief het werk doet. Het pakt alleen de vervuiling aan en daarmee zijn de risico’s direct al een stuk kleiner dan bij hogedrukreiniging.

 

Het werkt sneller, eenvoudiger, grondiger en voorkomt schade omdat er geen kracht op het oppervlak wordt uitgeoefend. Precision beats power.

 

Het is dan ook de zeer effectieve biologisch afbreekbare chemie die atmosferische vervuiling bij de bron aanpakt. Het doodt alle algen, bacteriën, schimmels (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak. Hierdoor blijft het gereinigde oppervlak ook 4 tot 6 x langer schoon. Bij bv hogedrukreiniging wordt de bron niet aangepakt wat ik ter verduidelijking ook weleens vergelijk met een scheerbeurt, je haalt de vervuiling wel weg maar het groeit ook direct weer terug. Door de grote kracht van hogedruk gaat de levensduur van de materialen ook nog eens hard achteruit.

 

Het werkzame hoofdbestanddeel is natriumhypochloriet. Het aanbrengen van de chemie is dan ook een nauwkeurige serieuze klus die goed uitgevoerd moet worden. 

 

Kortgezegd een super grondige methode met verbazingwekkende resultaten waar u lang plezier van zult hebben.

 

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u hier uw gegevens achterlaten en wij nemen z.s.m. contact met u op.