Ook bewoners van een appartementen complex en vve en vastgoedbeheer bedrijven kunnen wij bijna compleet ontzorgen.

 

Naast al het reguliere schoonmaak onderhoud kunnen wij bijvoorbeeld ook de gallerij verlichting controleren en eventueel direct vervangen, lucht kanalen reinigen, hemelwater afvoer optimaal houden, groene aanslag op bv fiets trappen, gevels en betonranden verwijderen en preventief behandelen, enzovoorts enzovoorts.

 

Het verschil tussen gewoon schoonmaak en goed schoonmaak onderhoud word vooral bepaald door kennis en inzicht. Door eerst te kijken wat er niet hoeft te gebeuren kan alle tijd en aandacht efficiënt worden besteed waar het het hardst nodig is. de weersinvloeden, de omgeving, de bouw, de gebruikte materialen, de bewoners, en vele andere factoren bepalen wat en wanneer iets moet gebeuren. 

 

Al deze factoren bepalen dus wat er wanneer moet gebeuren en dat is ook de reden dat wij liever niet met vooraf afgesproken schoonmaak roosters werken. Een schone vloer stofzuigen alleen omdat het op het rooster staat is verspilde tijd, en zo worden er ook geen aandachtspunten overgeslagen omdat deze niet op het rooster staan.

 

Juist door beginnende vervuiling tijdig te constateren en vervolgens preventief schoonmaak onderhoud te geven zorgen wij dat vervuiling zich niet kan ontwikkelen tot een groot probleem.

 

U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat aan de meest uiteenlopende werkzaamheden op het juiste moment de juiste aandacht word geschonken om grotere problemen en ergernissen te voorkomen en u ons nooit achteraf in hoeft te schakelen.

 

Als er bijvoorbeeld sneeuw valt kunt u er bij RBNK van uit gaan dat de intree gelijk sneeuwvrij word gemaakt en dat de regenwater afvoer en eventuele afvoerpomp van de parkeerkelder altijd optimaal werkt en u ons na hevige regenbuien niet hoeft in te schakelen voor een ondergelopen parkeergarage. 

 

Wij leren graag samen met de bewoners het pand kennen om de tijd zo efficiënt mogelijk te besteden.

 

In plaats van constant achter de feiten aan te lopen laten wij liever de feiten achter ons aan lopen.

 

Maak snel een afspraak en laat u informeren over wat RBNK totaal schoonmaak onderhoud voor u kan betekenen.

 

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u hier uw gegevens achterlaten en wij nemen z.s.m. contact met u op.